Преглед на международното изложение за мебели CIFF

18-21 март 2023 г

51-вото международно изложение за мебели (Гуанджоу), който продължи 4 дни, завърши успешно.

Четири дни минаха набързо, благодарим на всички, които посетиха нашия щанд на изложението за вниманието към нашата компания и продукти.

Нека ви покажа нашите продукти, изложени на изложението.

https://www.goldapplefurniture.com/products/

Серията от 2002 ге най-популярният продукт.Разполагаме със същата серия трапезен стол, фотьойл, бар стол и маса.Предлага се в метална стомана и шперплат, метална стомана и масивно дърво, метална стомана и тапицирана.Здрава метална рамка, която се харесва на посетителите.

https://www.goldapplefurniture.com/metal-leg-dining-chair-with-veneer-seat-and-back-ga2002c-45stw-product/

Класическата серия 1701включва трапезни столове, бар столове и фотьойли, както и подходящи маси.Класическият стил кара всеки да не може да устои на снимки и да пита подробности.

Стилната серия 2901е прост и красив, подходящ за търговска и домашна употреба.Има подходящ стол за хранене, фотьойл, бар стол и маса.

GA801C външна серия комплекти, външен стоманен стол, външен метален фотьойл, външен метален бар стол и външна метална маса.Всички те са изработени от железен материал, поцинковани и пръскани.Предлага се в различни цветове.

https://www.goldapplefurniture.com/classic-metal-legs-dining-chair-with-wood-seat-ga1701c-45stw-2-product/
https://www.goldapplefurniture.com/contemporary-dining-chairs-metal-cafe-chairs-wholesale-ga2901bc-45stw-product/
https://www.goldapplefurniture.com/galvanized-finish-outdoor-outdoor-seating-dining-chair-ga801c-45st-product/

Нов продукт, който трябва да се спомене -серия сгъваеми шкафове.

Това са модерни метални шкафове с 2 врати, които са изработени от метален стоманен материал.Масивен метален панел с метална мрежеста врата, която осигурява шкаф с акцент в индустриален стил.Има и метални и стъклени шкафове с 2 врати, които се харесват на посетителите.

Това е подов метален шкаф, който има предни крака от метална тръба.Освен това е мобилен модерен шкаф, който е оборудван с колелца в задните крака.Удобно е да се местите от едно място на друго място.

Най-важният момент е сгъваем.Това е нова тенденция, защото сгъваемият шкаф не се нуждае от сложно сглобяване и е лесен за използване.

https://www.goldapplefurniture.com/storage-cabinets/
https://www.goldapplefurniture.com/modern-sideboard-metal-steel-folding-storage-cabinet-product/
https://www.goldapplefurniture.com/storage-cabinets/
https://www.goldapplefurniture.com/modern-sideboard-metal-steel-folding-storage-cabinet-product/

Както знаем, шкафът е с голям размер и събарянето на всички части за транспортиране и сглобяване изисква много време.Така че сгъваемият шкаф ще бъде нова тенденция в металните шкафове за съхранение.

Проверете нашия уебсайт, за да научите повече за нашите стандартни комплекти за сядане и маса и новия шкаф за съхранение.


Време на публикуване: 27 март 2023 г